Gastronomi
-
Genel
Düğünde Pasta Yerine 21 Kat Kadayıf
Diyarbakır’da evlenen çift, düğünde pasta yerine 21 kattan oluşan kentin tescilli lezzeti burma kadayıf kesti. Sude Bucak ve Furkan Altunhan…
Daha Fazlasını Oku » -
Haber
Osmaniye Lezzet Festivali’nde Kadın Girişimciler Fark Yaratıyor
Osmaniye’de bu yıl ikincisi düzenlenen Osmaniye Lezzet Festivali’ne, hanım eli değdi. Açılan stantlarda kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.…
Daha Fazlasını Oku » -
Ekonomi
Şeker Sanatında Yenilikçi Tasarımlar
Mutfak sanatçısı şefler, pastacılığa farklı bir boyut kazandırarak, şeker hamurundan birbirinden renkli, yenilebilir heykel ve figürler yapıyor. Pastacılık sektöründe her…
Daha Fazlasını Oku »